Intranet

Voor grote bedrijven kan intranet soms net zo belangrijk zijn als een internet site. Een intranet kan de interne communicatie stimuleren. Het is een stuk laagdrempeliger en sneller om even op intranet te kijken dan iemand aan te spreken. Na wat basis informatie op intranet is het een stuk makkelijker om uw collega even aan te spreken.

Het succes van een intranet is voor een groot deel afhankelijk van het beheer van het intranet. U wilt dat zoveel mogelijk medewerkers deel nemen aan uw intranet. Het intranet moet zonder enige kennis van HTML beheerd kunnen worden door al uw medewerkers. Lionhead zorgt voor een geavanceerd intranet waarbij alle informatie eenvoudig beschikbaar is en die eenvoudig beheerd kan worden door uw medewerkers.

Lionhead kan de server voor u inrichten die u nodig heeft voor het intranet en we kunnen geavanceerde modules voor u maken. Zo hebben wij voor de krant de Spits een zeer uitgebreid intranet gemaakt. Het intranet kan een telefoongids bevatten van uw collega's (met foto) inclusief slim zoeksyteem. Voor de krant de Spits hebben we een kalender gemaakt waarin eenvoudig afspraken gemaakt kunnen worden.

We kunnen een gepersonaliseerde intranet site voor u maken waarbij de informatie die u te zien krijgt afhankelijk is van de naam waarmee u inlogt. Voor ons zelf hebben we een customer satisfaction tool geprogrammeerd waarbij we een duidelijk overzicht krijgen van de taken die open staan. De taken worden per medewerker weer gegeven en kunnen na een actie van de desbetreffende medewerker doorgezet worden naar een andere medewerker. De actie en de tijd die aan een actie is besteed wordt geregistreerd zodat we aan het eind een duidelijk overzicht hebben wat er gebeurt is en hoe lang het geduurd heeft.


 
goto E-Smart.nlgoto Beheren